Welcome to WEAP's Website
WEAP
WEAP is an initiative of the Stockholm Environment Institute.


About WEAP

Home
Why WEAP?
Features
What's New?
Sample Screens
Demonstration
Applications
Publications
History and Credits

Using WEAP
Download
Licensing
User Guide
Tutorial
Videos
Resources

User Forum
Discussions
Members List
Edit Profile

Additional Support
Training
University Courses
Collaboration

About Us
SEI-US Water Resources Program
Please Contact Us


Environmental News
LEAP
Interested in Energy?
Read about LEAP: SEI's software for energy planning.

User Forum

All Topics | Topic "Adding Background after building model in WEAP "country" background layer"
Log in to post new messages or reply to existing messages.
 
Author Message
Shane O'Brien

Subject: Adding Background after building model in WEAP "country" background layer   
Posted: 8/7/2012 Viewed: 16253 times
I am having a problem loading both raster and vector layers after the model was built using the world map in WEAP. The layers are in WGS84 so based on other forum topic responses should import OK. But they are coming in very small in the right top corner. Seems to be a projection problem but need to move the model to the imported layers.

How is this done?

Thanks in advance for your help
Jack Sieber

Subject: Re: Adding Background after building model in WEAP "country" background layer   
Posted: 8/7/2012 Viewed: 16252 times
It is possible that your layers have a projection file associated with them. Look for a filename with the name of the layer file and a .prj extension. If you find them, try deleting them and see if they then display correctly in WEAP. (Make sure WEAP is not running when you delete them--better yet, move them to another folder in case you want to restore them.)

Jack
Topic "Adding Background after building model in WEAP "country" background layer"