Bine ai venit pe pagina web WEAP
WEAP
WEAP este initiativa Stockholm Environment Institute.


Despre WEAP

Acasa
De ce WEAP?
Caracteristici
Ce e nou?
Imagini Captate ale Modelului
Demonstratie
Aplicatii
Publicatii
Istorie si Contributii

Utilizare WEAP
Descarca
Licenta
Ghid de utilizare
Tutoriale
Video
Resurse

Forum Utilizatori
Discutii
Lista Membrii
Editare Profil

Suport Aditional
Instruire
Cursuri Universitare
Colaborare

Despre Noi
Programul privind Resursele de Apa SEI-US
Va rugam sa ne contactati


Stiri despre Mediul Inconjurator
LEAP
Interesat de Energie?
Citeste despre LEAP: Programul SEI pentru planificarea energiei.

Colaborare

SEI US ofera o gama larga de servicii care sa te ajute in utilizarea progrmului WEAP, inclunzand instruiri, pregatirea datelor, colaborare pe partea de planificare integrata a resurselor de apa, si imbunatatiri personalizate ale programului WEAP.

Instruiti pentru utilizarea programului WEAP

Licenta WEAP include un pret minim pentru suport. Recomandam utilizatorilor programului WEAP sa ia in considerare instruirea pentru a-si imbunatatii modul de utilizare a programului. Programul nostru de instruire cuprinde tehnici de utilizare a programului WEAP, ghid in folosirea sistemului pentru planificarea integrata a resurselor de apa si tehnici de comunicare a rezultatelor. Instruirea se realizeaza in Boston sau in locatie si de obicei dureaza trei zile, desi se poate mari aceasta perioada in functie de nevoile individuale.

Pregatirea Datelor

Programul WEAP necesita realizarea unei aze de date care sa reflecte modelele de utilizare, alimentare si hidrologice curente. SEI US poate furniza programul WEAP continand o baza de date provizorie. Acest serviciu te va ajuta sa scurtezi din timpul necesar realizarii unui proiect. Baza de date provizorie este realizata din surse proprii, date generale disponibile si din informatii de la utilizatorii programului WEAP.

Colaborare pe partea de Planificare Integrata a Resurselor de Apa

Pe langa furnizarea programului WEAP, SEI US realizeaza proiecte in colaborare pe problemele apei. Proiectele au o abordare sistematica care include toate aspectele critice ale problemelor locare--folosinta, alimentare, calitate, alocare, cadru institutional si protectia mediului. Scopul este in general un proces atotcuprinzator care angajeaza partile interesate in a reflecta asupra planurilor diferite de actiune si implicatiile politice.

"Viziunea" este o tehnica speciala atunci cand problema este una complexa, cand directiile actuale predominante sunt parte din problema si cand timpul nu ne preseaza sa facem o alegere rapida. Procesul creaza vigilenta prin largirea posibilitatilor dincolo de ce ne este indus de directiile actuale. Procesul de vizualizare este de obicei impartit in trei pasi: intelegerea problemei, creionarea imaginilor viitoare si elaborarea scenariului. WEAP este utilizat pentru a sustine procesul de vizualizare si evaluare a posibilitatilor viitoare.

Personificarea Programului

SEI US poate personifica programul WEAP pentru a-l adapta cerintelor particulare ale proiectului D-voastra.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii asupra acestui serviciu.


Inapoi la pagina principala