Welcome to WEAP's Website WEAP
WEAP is an initiative of the Stockholm Environment Institute.


About WEAP

Home
Why WEAP?
Features
What's New?
Sample Screens
Demonstration
Publications
History and Credits

Using WEAP
Download
Licensing
User Guide
Tutorial
Videos (YouTube)

User Forum
Discussions
Members List
Edit Profile

Additional Support
Training
University Courses
Collaboration

About Us
SEI-US Water Resources Program
Please Contact Us

LEAP
Interested in Energy?
Read about LEAP: SEI's software for energy planning.

Link WEAP and LEAP for combined Water-Energy planning.
Watch a video demo!
   

User Forum

All Topics | Topic "Loading WEAP Information in LEAP"
Log in to post new messages or reply to existing messages.
 
Author Message
Dr. Yavar Pourmohamad

Subject: Loading WEAP Information in LEAP   
Posted: 12/4/2019 Viewed: 2118 times
Hi everyone,
I have the latest version of both applications (WEAP&LEAP). I have tried to link both applications and I was successful to link hydropower, Power generation stations, groundwater withdrawal in two scenarios of WEAP&LEAP link and no link. But in a new scenario which is Sea Water Desalination, I created electric demand in LEAP. When I am trying to load the Transmission link (flow[m^3]) data LEAP loads zero, but when I checked the WEAP model results there is a value for the transmission link flow[m^3].

this is the expression I used to load the value of the results from WEAP:
"WEAPValue(Supply and Resources\Transmission Links\to Foomanat\from Caspian Sea:Flow[m^3])"

I would be very grateful if anyone can help.

Topic "Loading WEAP Information in LEAP"