Bine ai venit pe pagina web WEAP
WEAP
WEAP este initiativa Stockholm Environment Institute.


Despre WEAP

Acasa
De ce WEAP?
Caracteristici
Ce e nou?
Imagini Captate ale Modelului
Demonstratie
Aplicatii
Publicatii
Istorie si Contributii

Utilizare WEAP
Descarca
Licenta
Ghid de utilizare
Tutoriale
Video
Resurse

Forum Utilizatori
Discutii
Lista Membrii
Editare Profil

Suport Aditional
Instruire
Cursuri Universitare
Colaborare

Despre Noi
Programul privind Resursele de Apa SEI-US
Va rugam sa ne contactati


Stiri despre Mediul Inconjurator
LEAP
Interesat de Energie?
Citeste despre LEAP: Programul SEI pentru planificarea energiei.

Licenta

De ce sa licentiezi WEAP?

Pentru activarea completa a programului WEAP este necesara o Licenta valida. Utilizatorilor licentiati li se da un nume de utilizator si un cod de inregistrare care "deblocheaza" optiunea read-only versiunea de evaluare a WEAP poate fi descarcata de pe site. Este necesara versiunea deblocata cand creezi o analiza proprie. Suntem o organizatie de cercetare non-profit; comisioanele obtinute din licente ajuta la acoperirea cheltuielilor viitoare cu dezvoltarea programului WEAP si a suportului tehnic.

Termeni si Conditii

Tarifele pentru obtinerea licentei sunt afisate mai jos. Fiecare licenta este pentru o perioada de 2 ani, si poate fi folosita in acelasi timp de un numar nelimitat de utilizatori dintr-o singura locatie. In timpul perioadei licentiate de 2 ani, utilizatorii licentiati au acces la upgrade gratis si suport tehnic limitat.

SEI-US este o organizatie non-profit inregistrata 501(c)(3). Toti bani adunati din vanzarea de licente WEAP (de la utilizatorii din tarile dezvoltate) sunt folositi la sustinearea utilizatorilor din tarile in curs de dezvoltare sau la dezvoltarea viitoare a software-ului si documentatiei.

Nici o copie a programului sau a informatiei necesare pentru deblocarea programului nu poate fi distribuita vreunui alt individ sau organizatie.

Dreptul de copyright (c) 1990-2017 il are Stockholm Environment Institute

Tipuri de Licente

Tipul Utilizatorului Tarif Licenta pentru 2 ani Cum sa obtii o Licenta:
Organizatii guvernamentale sau academice non-profit din tarile in curs de dezvoltare1 Gratis Aplica online pentru obtinerea unei licente gratis.  Licentele gratis expira dupa 1 an, dar pot fi reinoite in fiecare an pe gratis.
Unui student, pentru a folosi programul in cercetarea lor cat timp se afla inmatriculati la o universitate sau o institutie de invatamand acreditata dintr-o tara industrializata.(Studentii din tarile in curs de dezvoltare pot aplica pentru o licenta gratis.) $250 Modalitate de plata prin cec sau transfer bancar.
To pay by credit card, click 'Pay Now':
Institutii academice acreditate (colagi, universitati sau scoli) aflate intr-o tara industrializata. Can be used simultaneously by an unlimited number of students, faculty and staff. $1000 Modalitate de plata prin cec sau transfer bancar.
To pay by credit card, click 'Pay Now':
Alti utilizatori: licente fara consultatii $3000 Modalitate de plata prin cec sau transfer bancar.
To pay by credit card, click 'Pay Now':

NB: aceasta licenta se adreseaza organizatiilor care folosesc WEAP la o singura locatie in scop personal. Acest tip de licenta nu indreptateste organizatia sa foloseasca WEAP la mai mult de o singura locatie sau in oferirea de consultatii (ex. pentru a pregatii analize sau studii pentru un client, sau in programe de instruiri privind constructia proiectelor folosind WEAP)

Alti utilizatori: licenta de consultare Va rugam sa ne contactati

Nota: Va fi verificata eligibilitatea pentru fiecare tip de licenta. Contactatine pentru informatii cu privire la licente pentru mai multe locatii sau alte aranjamente referitoate la licentiere.

1 Tarile in curs de dezvoltare sunt definite ca orice tara care nu se regaseste pe lista Bancii Mondiale privind tarile dezvoltate.

Dupa ce platesti taxa pentru licenta, o sa primesti un email cu instructiuni privind activarea programului WEAP pentru a debloca optiunea de ”Salvare Date”

Suport

Utilizatorii cu licenta sunt in masura sa faca upgrade gratis si beneficiaza de suport tehnic limitat in perioada de doi ani in care este valabila licenta. Daca calculatorul tau este conectat la internet, WEAP o sa instiinteze automat cand sunt disponibile upgrad-urile. Un Forum Utilizatori online este disponibil.

SEI US ofera o gama intreaga de servicii care sa te asiste in timpul utilizarii programului WEAP, inclusiv instruire, pregatirea de date, colaborare pe gospodarirea integrata a apei, si personalizarea accesoriilor programului WEAP -- referitor la meniul din stanga Suport Aditional .

Nu se ofera garantie

Toti utilizatorii trebuie sa accepte acesta renuntare la garantie. SEI nu este responsabil, sub nici o circumstanta, pentru pagubele directe, indirecte, speciale, accidentale sau consecintele rezultate din utilizarea, folosirea gresita, sau incapacitatea de a folosi acest soft. Autorii nu ofera nici o grantie, implicita sau explicita, incluzand, fara nici o limitere, garantiile de vandabilitate si de adecvare pentru orice scop. Nici o comunicare orala sau in scris primita, sau informatiile oferite de SEI, nu reprezinta o garantie.

Toate materialele WEAP pot fi obtinute prin descarcare de pe acest web site. Nu distribuim software-ul pe suport magnetic, sau manualele si materialele pentru instruire pe suport hartie.

Inapoi la pagina principala